[vc_row][vc_column width=”1/1″]

Novi vozači

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” style=”margin-bottom: 0;”][vc_column width=”1/2″]Autoškola Signal Bjelovar - učionica za predavanja i ispite[/vc_column][vc_column width=”1/2″]

Kandidati će u toku osposobljavanja za vozača motornog vozila naučiti prometne propise i sigurnosna pravila, kako pružiti prvu pomoć i svladati upravljanje vozilom.


Imate pitanja?
Ne brinite, za vas smo pripremili listu često postavljanih pitanja vezanih uz upise, predavanja, vožnju te polaganje ispita.” Pročitajte naša ČESTO POSTAVLJANA PITANJA.

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

Prometni propisi i sigurnosna pravila

Nastava iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila održava se u prostorijama auto-škole Signal na adresi Vatroslava Lisinskog 4b u Bjelovaru, u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu. Izvodi se pomoću računalnog programa koji uključuje simulacije prometnih situacija, usporedne prikaze te grupno ili individualno testiranje. Za nesmetano praćenje nastave i uspješno svladavanje gradiva osigurana je sva potrebna literatura kao što su knjige, skripte i predispitni testovi.

Prva pomoć

Nastava iz prve pomoći održava se na našoj adresi, a izvodi je licenciran predavač s višegodišnjim iskustvom. Za nastavu će biti osigurana sva potrebna literatura i medicinski materijal potreban za uspješno svladavanje gradiva.

Upravljanje vozilom

Napokon smo na zabavnom dijelu! Nastava iz predmeta Upravljanje vozilom provodi se individualno prema potrebama i mogućnostima kandidata, u dogovoru s instruktorom vožnje. Osposobljavanje se dijelom obavlja na prometnom vježbalištu, a dijelom na javnoj cesti.

Što je sljedeće?

Odlučili ste se za upis na jedan od naših tečajeva? Kako ne bi bilo naknadnih iznenađenja predlažemo da provjerite naš online cjenik.

[/vc_column][/vc_row]
Matija CuljakNovi vozači