Novi vozači

Autoškola Signal Bjelovar - učionica za predavanja i ispite

Kandidati će u toku osposobljavanja za vozača motornog vozila naučiti prometne propise i sigurnosna pravila, kako pružiti prvu pomoć i svladati upravljanje vozilom.


Imate pitanja?
Ne brinite, za vas smo pripremili listu često postavljanih pitanja vezanih uz upise, predavanja, vožnju te polaganje ispita.” Pročitajte naša ČESTO POSTAVLJANA PITANJA.

Prometni propisi i sigurnosna pravila

Nastava iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila održava se u prostorijama auto-škole Signal na adresi Vatroslava Lisinskog 4b u Bjelovaru, u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu. Izvodi se pomoću računalnog programa koji uključuje simulacije prometnih situacija, usporedne prikaze te grupno ili individualno testiranje. Za nesmetano praćenje nastave i uspješno svladavanje gradiva osigurana je sva potrebna literatura kao što su knjige, skripte i predispitni testovi.

Prva pomoć

Nastava iz prve pomoći održava se na našoj adresi, a izvodi je licenciran predavač s višegodišnjim iskustvom. Za nastavu će biti osigurana sva potrebna literatura i medicinski materijal potreban za uspješno svladavanje gradiva.

Upravljanje vozilom

Napokon smo na zabavnom dijelu! Nastava iz predmeta Upravljanje vozilom provodi se individualno prema potrebama i mogućnostima kandidata, u dogovoru s instruktorom vožnje. Osposobljavanje se dijelom obavlja na prometnom vježbalištu, a dijelom na javnoj cesti.

Što je sljedeće?

Odlučili ste se za upis na jedan od naših tečajeva? Kako ne bi bilo naknadnih iznenađenja predlažemo da provjerite naš online cjenik.

Matija CuljakNovi vozači